Garp och Cash IT i nytt partnerskap!

Garp och Cash IT ingår ett partneravtal

För att säkerställa att Garp-kunderna ska ha en bra kassalösning som de kan växa med, lanseras nu en integration mellan Garp och Cash IT kassasystem.

Kassasystemet är utvecklat med användarvänlighet och enkelhet i fokus. Samtidigt är det fullt av smarta funktioner och kan anpassas helt efter just din verksamhet.

Garp affärssystem är ett svenskutvecklat funktionsrikt affärssystem för små och medelstora bolag inom tillverkning, fashion och distribution.

Anneli Andersson, Produktchef Garp: ”Efter noggrann utvärdering av flera aktörer har vi landat i att Cash IT är det system som bäst kompletterar Garp. Det här är en av många satsningar i det fortsatta utvecklingsarbetet för Garp och det känns jättebra. Jag känner mig trygg i vetskapen att våra kunder kommer att få denna möjlighet.”

Steve Johnson, Affärsutvecklingschef Cash IT: ”Vi på Cash It är givetvis glada, och hedrade, över att Garp utsett vår Pos som sin utvalda kassalösning till garpkunderna. Detta är en bekräftelse på att vårt mångåriga arbete med att utveckla en smidig och stabil kassalösning varit lyckad. Vi ser fram emot att få hjälpa Garps retailkunder att möta framtidens krav på kassalösningar i sina butiker, så Garp själva kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet, dvs fortsätta utveckla ett riktigt starkt ERP system.”

Garp och Cash IT