Årets Garphändelse gick av stapeln på Textile Fashion Center Borås

textile fashion center

I ett Borås, som bjöd på ömsom sol, ömsom regn samlades över 130 Garpanvändare för heldagseventet ”Framtiden med Garp”. Temat väckte stort intresse och det slogs rekord i deltagarantal för en Garp produktlansering.

Garp en viktig del av Jeeves Information Systems AB

Jeeves VD Christina Skogster Stange och Jeeves försäljningschef Bo Johansson var på plats och informerade om Jeeves Information Systems och Garps viktiga roll i bolaget. Garp anses vara ”lillasyster” till Jeeves och ger bolaget chans att ge unika företag, stora som små, verktyg och förutsättningar att förändras och växa. Ett bevis på det är att ett stort antal kunder har använt Garp i över 30 år, och inte har några som helst planer på att byta. Under Framtiden med Garp uppvaktades en av dem, Lars-Åke Hellsén AB.

”Vi fortsätter resan mot den 4:e industriella revolutionen”

Därefter var det dags för dagens stora programpunkt. Release av den helt nya versionen 4.3. Garps produktchef Anneli Andersson stod på scen och gick igenom nya funktioner i versionen, och inte minst Produkten Garps framtidsplaner och vision. ”Med en Garpserver som nu är förberedd för framtida utmaningar fortsätter vi resan mot den fjärde industriella revolutionen tillsammans med våra kunder.” berättade Anneli, innan hon lämnade över stafettpinnen till Jeeves produktchef Christian Schreil. Han gav deltagarna en fördjupning inom industri 4.0 och bjöd på en intressant och uppskattad föreläsning där han bland annat berättade om vad du kan göra för att vara beredd inför framtidens utmaningar.

Inspiration och lösningar från användare

På Garp vet vi - Inget affärssystem utan användare. Därför höll ett antal inbjudna kunder demonstrationer kring hur de arbetar med olika Garplösningar på sina företag som inspiration. De efterföljande programpunkterna, tips & trix och workshops i grupper skapade därefter intressanta diskussioner och många nya idéer lyftes fram.

Vi på Garp vill rikta ett varmt tack till alla er som deltog och gjorde vårt event så lyckat!

Vill du se bilder från dagen?