Farsight Tech Nordic ny återförsäljare för Garp

Medarbetare på Farsight

Garpfamiljen växer och vi är glada att kunna välkomna Farsight Tech Nordic som ny återförsäljare och nytt GarpCenter. Garp affärssystem säljs via GarpCenter och Farsight Tech Nordic blir nu vårt senaste tillskott.

Farsight Tech Nordic, tidigare Västgöta-Data, har funnits på den svenska marknaden sedan 2005 och är specialiserade på system- och mjukvaruutveckling. Utöver sin breda kompetens inom system- och IT-säkerhet stämmer deras mål och vision för hur de vill driva lönsamhet för sina kunder väldigt bra överens med hur vi på Garp jobbar. Farsight Tech Nordic växt från några få anställda till att i dag ha 26 anställda med fokus på en bättre tillväxt hos sina kunder. 

“Vi på Farsight är oerhört glada att påbörja detta samarbete med Garp, och vi vet att detta steg kommer bidra till att existerande- och nya kunder får nya möjligheter till en positiv tillväxt och utveckling”, säger Nicklas Bergfeldt, CTO Farsight Tech Nordic 

Farsight + Garp = sant

Garp är ett komplett affärssystem som stöttar ditt företags affärer, där allt du kan tänka dig ingår i standardutförandet. Allt från order, inköp till avancerad lagerhantering, fakturering, redovisning och tillverkning. Bakom affärssystemet Garp står företaget Jeeves Information Systems AB som är en ledande leverantör av mjukvaror och tjänster för affärssystem för alla former av verksamhet.

”Det är väldigt positvt att kunna kickstarta 2022 med ett nytt GarpCenter och vi ser fram emot att jobba tillsammans med Farsight Tech Nordic. Det här är helt i linje med Garps långsiktiga utvecklingsplan som vi följer väldigt väl. Att stärka upp med nya GarpCenter är en viktig del i vår satsning framåt och i vår tillväxtresa och ger ytterligare stabilitet för både nya och befintliga kunder”, menar Bo Johansson, VD Jeeves. 

Det ska vara enkelt för små och medelstora bolag att skapa ordning och reda. Med över 30 års erfarenhet inom tillverkning, fashion och distribution har vi automatiserat och förenklat en krånglig vardag för flera bolag - som vi sedan sett växa.

“Vi på Garp är otroligt glada över vårt nya samarbete med Farsight där vi nu tillsammans kan erbjuda den bästa affärssystemlösningen för tillverkande företag”, berättar Anneli Andersson, Produktchef Garp.

Läs mer om Farsight Tech Nordic här