Garp stärker kunder inom tillverkningsindustrin med ny samarbetspartner

EQ plan

Vi på Garp är glada över att har tecknat samarbetsavtal med Timemetrics vilket innebär att vi snart kan ge våra kunder tillgång till deras kraftfulla Gantt-program EQ Plan för smartare produktionsplanering. Samarbetet kommer ge våra tillverkande kunder större möjligheter att planera, överblicka och simulera sin produktionsplanering. 

EQ Plan är ett interaktivt och användarvänligt verktyg för produktionsplanering som hjälper företag och användare att få överblick på sin produktion och optimera processerna för att använda sina resurser på bästa möjliga sätt.

– Det nya samarbetet passar väldigt väl in i Garps roadmap. Vi är glada över att kunna stärka upp med nya samarbetspartner och söker ständigt efter nya partner för att förbättra och förenkla våra kunders vardag, säger Lars Hellberg, Head of Product Management Jeeves.

– Vi vet sedan tidigare att Garp är ett mycket kvalificerat affärssystem med ett stort antal nöjda kunder. Med det här partneravtalet kommer vi nu ännu närmare varandra. Det ger oss väldigt goda förutsättningar att hjälpa befintliga och nya Garpanvändare arbeta med modern och effektiv planering av sin verksamhet. Vi ser fram emot att samarbeta med de olika GarpCenter och kunna leverera en produkt som förenklar och effektiviserar kundernas produktionsflöden, säger Jonas Blomberg, grundare och delägare på Timemetrics, företaget som äger och säljer EQ Plan.

– Vi på Garp är otroligt glada över vårt nya samarbete med Timemetrics. Tillverkningen är central för att driva tillväxt i en producerande verksamhet och förbättrade förutsättningar för planering har omfattande effekt på ett bolags förmåga att kunna förbättra sitt resultat. Genom vårt samarbete med Timemetrics och vårt erbjudande med integrationen mellan EQ Plan och Garp kommer våra kunder förbättra sin produktivitet, effektivitet och samtidigt frigöra resurser för att fortsätta investera i sin tillväxt. Integrationen kommer snart att påbörjas och förhoppningsvis har vi våra första pilotkunder i gång till våren, säger Anneli Andersson, produktchef Garp.

Om EQ Plan

Timemetrics har arbetat med produktionsprocesser och planeringsverktyg i snart 20 år och EQ plan används i många olika branscher i drygt 20 länder. Med EQ Plan får användaren inte bara en grafisk överblick över sitt produktionsflöde utan planera direkt i GANTT planen genom att dra och släppa planlinjer. Det syns tydligt hur förändringar påverkar den totala produktionen vilket ger en effektiv produktionsstyrning. EQ Plan möjliggör ständig trimning av din resursplanering vilket innebär att ledtiderna - och därmed kapitalbindningen - minskas väsentligt. Ökad flexibilitet och snabbare leveranser stärker samtidigt den långsiktiga konkurrensförmågan.
 
LÄS MER OM EQ PLAN HÄR