God Jul och Gott Nytt år från oss på Garp

Bilden visar en vintrig park med parkbänkar som är snötäckta

Det har blivit dags att avrunda ett minst sagt händelserikt år och det har hänt mycket hos oss på Garp! Vi ser redan fram emot 2023 och allt spännande som ska hända då men innan dess ser vi fram emot lite välförtjänt ledighet.

Det är inte alla som har en jul att se fram emot dock och i år har vi valt att stötta Stadsmissionen och det viktiga arbete de gör för barn som lever i utsatthet. När ekonomin försämras blir utanförskapet extra påtagligt och det finns inte pengar över till julklappar, julmat eller till aktiviteter på jullovet. Stadsmissionen erbjuder ett alternativ och en jul där utsatthet ersätts av gemenskap.

Vi vill att alla barn ska uppleva en trygg jul och ha något att se fram emot med mat på bordet och klappar under granen. Så årets julgåva går till dem, vi hoppas vi kan göra skillnad för barn i vår närhet.

Titta gärna på vår julhälsning nedan. 

Vill du också stötta Stadsmissionen? Läs mer här

Vi vill även passa på och tacka dig för att vi har fått vara en del av din vardag under det gångna året. Samtidigt önskar vi dig ett bra slut på 2022 och ett Gott Nytt 2023!