Nu är finalisterna till "Årets Nykomling" utsedda!

Som samarbetspartner till Habit Modegalan är Jeeves en av jurydeltagarna i kategorin Årets Nykomling. Vi har nu nöjet att presentera och gratulera de fem finalister som alla har chansen att vinna i kategorin och därmed också vinner ett Garp Affärssystem! Garp har länge har varit ett naturligt val som första affärssystem för företag inom textil- och konfektionsbranschen som står under stor tillväxt.

Ahlvar Gallery – Under året har designern Frida Ahlvarsson slagit sig in på marknaden med sina Avskalade, stilrena sidenblusar av högta kvalité. Allt tyder på att Ahlvar Gallery är ett varumärke att räkna med i framtiden.

Castor Pollux – 2013 grundades detta herrkonfektionsmärke med genomtänka materialval detaljer av Henric Dahl. Snabbt etablerade de sig på den Svenska och Norska marknaden och finns redan nu i högt ansedda butiker.

L´Homme Rouge – L´Homme Rouge är det nystartade Göteborgsbaserade företaget för den modemedvetna mannen. Deras avskalade plagg i svart och vitt med enkla snitt har redan nu tagit målgruppen med storm.

Af Klingberg – Kusinerna Jessika Lakhall och Zenitha strömblad har med sina Skor i italienskt läder, under kort tid lyckats etablera sig ibland de större återförsäljarna. Kombinationen av hög modegrad och hög komfort kännetecknar märket.

Chambres – 2012 grundade Sandra Näsström detta märke med filosofin att leverera multifunktionella kollektioner för olika tillfällen. Märket står nu under stor expansion och kännetecknas av Lyxiga loungelinjer som ger ett avslappnat och elegant intryck.

Ett stort grattis till er nominerade från oss på Garp!

Affärssystemet Garp har sitt ursprung i textilhuvudstaden Borås, med lång tradition och samarbete med modeindustrin. Av våra ca 1600 kunder återfinns större delen just här. Exempel på våra nuvarande kunder är Weekday, Dr Denimn, 8 848 och Sophie by Sophie.