Nytt samarbete med Boardeaser

Boardeaser

Vi kan nu stolt meddela att vi ingått ett nytt partnerskap med Boardeaser med syftet att förenkla vardagen för våra kunder. Med Boardeaser kan du snabbt, enkelt och helt automatiskt skapa finansiella rapporter, konsolidera för koncern samt förenkla och underlätta alla delar i styrelsearbetet. Som kund sparar du tid och förenklar hanteringen av era dotterbolag. Du får även en visuellt överblickbar koncernstruktur som ger ordning på alla bolagens dokument, avtal och aktieböcker.

Vad innebär samarbetet för dig som Garps kund?

För dig som Garps kund innebär det nya samarbetet att du får tillgång till Boardeasers produkter genom att exportera verifikationer via SIE-export i Garp och läsa in dem i Boardeaser. Med Boardeaser kan du förbättra din planering och veta i förväg att din bokslutsprocess är komplett och sammanhållen i Garp. Du får möjlighet att skapa rutiner kring koncernredovisningen och ditt arbete mot styrelsen och ledning. Arbetet kan planeras och du vet att det blir korrekt och inte tar mer tid än förväntat. Du slipper även koncernredovisningen i Excel.

- Vi vill hjälpa våra kunder vid den sista fasen i bokslutsarbetet, själva koncernkonsolideringen, och det är detta som Garp nu har stöd för tillsammans med Boardeaser. Oavsett om du är ett koncernbolag eller inte, ska arbetet med förberedelser och framtagande av rapporter och material till företagets styrelse och ledning ske med ett par knapptryckningar. Huvudsyftet med samarbetet är att våra kunder ska kunna frigöra tid och framför allt skapa en arbetsbelastning som inte blir så koncentrerad. Detta minskar stressen för ekonomerna och samtidigt ger det våra kunders ledning och styrelser riktigt bra beslutsunderlag. Vi på Garp ser mycket fram emot detta samarbete och vet att det kommer ge ett stort mervärde för våra kunder och deras ekonomiavdelningar, berättar Anneli Andersson, Senior Product Manager på Garp.

Om Boardeaser

Boardeaser grundades 2015 av fem entreprenörer som genom egna erfarenheter upplevt avsaknaden av en heltäckande lösning som på riktigt underlättar ledningens och styrelsens vardag och hjälper dem att ta bättre och snabbare beslut grundade på lättöverskådliga fakta. En vision växte fram – att frigöra mer tid åt bolagsbyggande och skapa förutsättningar för bättre grundade beslut.

Idag är Boardeaser stolt leverantör av en innovativ molnbaserad helhetslösning för professionell bolagsstyrning. Deras styrelseportal är navet i en plattform som också erbjuder kraftfulla verktyg för rapportering, konsolidering för koncern och management och governance.

- Boardeaser kompletterar Garp och Jeeves väldigt väl och kommer effektivisera arbetet för ekonomer, VDar och styrelsers på ett sätt som vi är mycket stolta över. Vi ser fram emot ett givande samarbete för alla parter, berättar Pär Haga, VD på Boardeaser.

LÄS MER OM BOARDEASER