”Vi saknade flexibiliteten vi hade i Garp”

svetsning

I Järbo i Gästrikland hittar vi Järbo Svets & Press. Med ett stort mått av personligt engagemang erbjuds legoarbete av komponenter i huvudsak stål, plåt och aluminium till kunder i hela världen. Hög kvalitet i kombination med personligt bemötande och hög leveranssäkerhet gör att kunderna kommer tillbaka, år efter år. Nu har Järbo Svets & Press tagit nästa steg i sin utveckling och byter tillbaka till Garp som affärssystem.

Under en tid gjordes utvärderingar av andra system. ”Under utvärderingen fann vi att Garp var ett effektivare och bättre system för vår verksamhet” berättar Markus Zakrisson, delägare på Järbo Svets & Press. Att man valde att gå tillbaka till Garp berodde på flera orsaker. ”Systemet är flexibelt, lättanvänt och uppfyller kraven på användarvänlighet och effektivitet” fortsätter Markus. 

Tillsammans med Thomas Sonesson och kollegorna på Lesjöfors Electronic har man nu slutfört implementationen, där allt fungerade perfekt. En stor del i framgången menar Marcus beror på det samarbete man haft med Lesjöfors: ”De har varit mycket lyhörda och uppmärksamma på våra behov vilket gjort att vi är otroligt nöjda med deras insats.”

Vi på Garp vill hälsa er varmt välkomna tillbaka, vi har saknat er också!

Läs mer om Järbo Svets & Press och Produkten Garp