Garp, en stolt del av Jeeves Information Systems

Bakom affärssystemet Garp står företaget Jeeves Information Systems AB som är en ledande leverantör av mjukvaror och tjänster för affärssystem (ERP) till små och medelstora företag runt om i världen. Jeeves, som grundades 1992, har vuxit till att betjäna fler än 2400 kunder i 40 länder i Europa, Nordamerika och Asien över ett antal nischvertikaler inom tillverknings-, grossist- och tjänstesektorn. Grunden till affärsystemet Garp lades redan 1983 då de första kodraderna skapades och våren 1984 kunde man leverera det första systemet. 2005 förvärvade Jeeves Information Systems AB  Garp och Microcraft.

Arbeta med Garp eller Jeeves?

Jeeves är en växande leverantör av affärssystemslösningar för små och medelstora tillverknings-, distributions- och tjänsteföretag. I produktportföljen finns Jeeves ERP och Garp. Om du söker en karriär inom affärssystemsbranschen vill vi gärna att du hör av dig! Presentera dig själv genom att skriva till careers@jeeves.se.

Läs mer om våra lediga tjänster här

Ägarskap

Garp ägs av Jeeves Information Systems AB och ingår tillsammans med Jeeves i Forterro koncernen som i sin tur ägs av Partners Group. 

Forterros affärsidé är att ta marknadsledande ERP-bolag till ännu högre höjder genom att utveckla och stärka dem. Genom ett tätt samarbete mellan Forterro och de lokala ERP-bolagen får Forterro en stor lokal branschkännedom och dotterbolagen en stark global erfarenhet. På så sätt kan alla bolagen inom Forterrofamiljen dra nytta av varandra, respektive dotterbolag är lokala men med ett globalt kunnande i ryggen.

Idag äger Forterro inte bara Garp och Jeeves i Sverige utan även andra ERP-bolag i länder som Frankrike, Schweiz, Polen och Tyskland.  Läs mer om Forterro här.

Vi värnar om din integritet!

Din integritet och säkerhet är viktig för oss. I vår integritetspolicy berättar vi mer om hur vi arbetar för din säkerhet.

Integritetspolicy