Garp, en stolt del av Jeeves Information Systems

Bakom affärssystemet Garp står företaget Jeeves Information Systems AB som är en ledande leverantör av mjukvaror och tjänster för affärssystem (ERP) till små och medelstora företag runt om i världen. Jeeves, som grundades 1992, har vuxit till att betjäna fler än 2400 kunder i 40 länder i Europa, Nordamerika och Asien över ett antal nischvertikaler inom tillverknings-, grossist- och tjänstesektorn. Grunden till affärsystemet Garp lades redan 1983 då de första kodraderna skapades och våren 1984 kunde man leverera det första systemet. 2005 förvärvade Jeeves Information Systems AB  Garp och Microcraft.

Arbeta med Garp eller Jeeves?

Jeeves är en växande leverantör av affärssystemslösningar för små och medelstora tillverknings-, distributions- och tjänsteföretag. I produktportföljen finns Jeeves ERP och Garp. Om du söker en karriär inom affärssystemsbranschen vill vi gärna att du hör av dig! Presentera dig själv genom att skriva till careers@jeeves.se.

Läs mer om våra lediga tjänster här

Ägarskap

Garp ägs av Jeeves Information Systems AB som i sin tur ägs av Battery Ventures som är ett privat investmentbolag som har fokuserat på teknik och innovation över hela världen sedan 1983. Bolaget har har investerat i mer än 300 företag under sin 30-åriga historia, inom flera tekniksektorer, slutmarknader, affärssituationer och konjunkturcykler. Med ett team på fler än 35 erfarna investeringsexperter, nyttjar Battery sina anställda, sin kompetens och sitt kapital för att aktivt stödja sina partners i att föra portföljbolagen till framgång inom sina branscher. Globalt sett hanterar partnerskapet över 4,5 miljarder dollar i tillgängligt kapital, inklusive dess nya fond på 750 miljoner dollar. 

Vi värnar om din integritet!

Din integritet och säkerhet är viktig för oss. I vår integritetspolicy berättar vi mer om hur vi arbetar för din säkerhet.

Integritetspolicy