Garp släpper ny version - Garp 4

stabilt läge

STOCKHOLM, 4 juni, 2014 Jeeves Information Systems AB (Jeeves) en global leverantör av affärssystem för små till medelstora tillverkande och distribuerande företag, meddelar idag allmän tillgång på Garp affärssystem version 4.

Garp 4 omfattar ett nytt modernt användargränssnitt, uppdaterade dokument och rapporter för snabbare införanden samt integrerat beslutstöd baserat på marknadsledande QlikView.

”Garp 4 bygger vidare på Garpanvändarnas behov av ett användarvänligt affärssystem där all administration och planering kan skötas med ett fåtal personer”, säger Daniel Göhlin, Vice President Sales and Marketing Jeeves. ”Det här är bara första steget i vår plan att utveckla Garp för att kunna levereras som tjänst i molnet.” Göhlin fortsätter: ”Garp är idag ett ledande affärssystem inom flera branscher, som mode, konfektion och tillverkning, och vi ser att många små växande företag står inför beslutet att köpa sitt första ”riktiga” affärssystem där Garp skulle passa perfekt”.

Garp är designat från grunden med kundens verksamhet i åtanke. Det är lätt att komma igång, ett par dagar behövs för att få igång de viktigaste processerna. En Garpkund har en låg totalkostnad för ägarskap då uppgraderingar görs på minuter och det inte behövs dyr extra programvara eller hårdvara.

Garp har omfattande funktionalitet och branschspecifika arbetsflöden med stöd för sälj- och orderhantering, varianthantering, artikelhantering med strukturer och operationer, lager och nettobehov, inköp, tillverkning samt ekonomi och tidrapportering. Till Garp finns också tilläggsmoduler som e-handel, transportintegration och nu även beslutsstöd med färdig integration från QlikView.

Eftersom många av Garpkunderna är små företag med begränsade resurser för att hantera IT och drift, driftas många system redan idag hos Garp Centers. Göhlin fortsätter: ”Målet är att vi inom kort ska kunna leverera Garp även i publika molntjänster som Amazon AWS, vilket passar målgruppen väldigt väl enligt vår erfarenhet.”

Om Garp 

Affärssystemet Garp har utvecklats för att passa alla typer av små till medelstora grossister och tillverkare, och har branschlösningar för bl.a. mode, skor, textiler och möbler. Till skillnad från många andra system är Garp fullt av branschspecifika funktioner och samtidigt fortsatt enkelt att implementera och använda. Bakom affärssystemet Garp står företaget Jeeves Information Systems AB som är en ledande leverantör av mjukvaror och tjänster för affärssystem (ERP) till små och medelstora företag runt om i världen.

Varje dag använder drygt 4 000 företag i över 40 länder något av Jeeves affärssystem: Jeeves ERP eller Garp. Samtliga produkter erbjuder bred funktionalitet till en av marknadens lägsta ägandekostnader.