Sophie by Sophie väljer Garp som nytt affärssystem

1545848_10153785441740713_1942726034_n

Det hyllade accessoarmärket SOPHIE BY SOPHIE väljer Garp från Jeeves Information Systems AB som sitt affärssystem för fortsatt tillväxt. Försäljningen har genomförts tillsammans med Jeeves återförsäljare GC Solutions. Deras så kallade Tillväxtkoncept och det nya användarvänliga gränssnittet i Garp4 var viktiga faktorer när SOPHIE BY SOPHIE​ valde Garp. SOPHIE BY SOPHIE, som inte bara är mycket uppskattad i Sverige utan även i USA och runt om i Europa, designar smycken som kännetecknas av djärva former, starka färger och höga kvalitet i hantverket. 

Garp täcker upp marknaden för företag som väljer att investera i sitt första riktiga affärssystem, som kräver djup funktionalitet för att stödja en fortsatt tillväxt, vilket är avgörande för att få ett kostnads-effektivt verksamhetsstöd.”Med GC Solutions som leverantör och affärssystemet Garp räknar vi att kunna växa på nya marknader och få ett bättre stöd för att utveckla vår affär. Det nya systemet skapar också helt nya och bättre möjligheter att våra användare kan fatta bättre beslut”, säger Sophie Mattson, VD SOPHIE BY SOPHIE. ”Avtalet mellan Jeeves och SOPHIE BY SOPHIE befäster Garp som ledande leverantör av affärssystem inom mode och konfektionsbranschen”, säger Daniel Göhlin, VP Sales & Marketing på Jeeves Information Systems AB.

Om Sophie by Sophie
SOPHIE by SOPHIE grundades 2006 och är Sophie Gyllenhammar samtida smyckekollektion som handlar om lekfullhet och oväntade kombinationer. Mjukhet möter råhet som möter klassiskt modernt och starka färger spela mot varandra. Återkommande symboler för kärlek, fred, hopp och tro är dagliga påminnelser av tidlösa sanningar och vår historia. Fredsymbolen ligger nära Sophies hjärta, påminner oss om vikten av vänskap och medkänsla i en ständigt föränderlig värld. Sophie by Sophies nya tillvägagångssätt har gjort "go-to varumärket för självsäkra och modemedvetna kvinnor i alla åldrar.www.sophiebysophie.com

Om GC Solutions
GC Solutions arbetar med affärssystem och beslutsstöd för små och medelstora företag sedan 1990. Företagets kunder står ofta inför en trolig tillväxt och/eller har behov av att utveckla sina affärsprocesser. GC Solutions har flera års verksamhetskunskap inom affärssystemet Garp och stor kompetens inom såväl försäljning, projektledning, implementation, utveckling av e-handel, kundanpassningar och support. GC Solutions finns med kontor i Göteborg, Stockholm, Borås och Växjö.www.gcsolutions.se

Om Jeeves
Jeeves är en leverantör av mjukvaror och tjänster för affärssystem (ERP) till små och medelstora företag runt om i världen. Jeeves, som grundades 1992, har vuxit till att betjäna fler än 2 000 kunder i 40 länder i Europa, Nordamerika och Asien över ett antal nischvertikaler inom tillverknings-, grossist- och tjänstesektorn. Från sitt huvudkontor i Stockholm är Jeeves fokuserad på att utöka sin portfölj av produktlinjer för affärssystem, samtidigt som man fortsätter att bibehålla marknadsandelar och ledarskap med sina nuvarande produktlinjer, vilka innefattar programvarorna Jeeves ERP och Garp med över 4000 installationer världen över.