Habit Modegalan 2015 – Årets nykomling är nu utsedd!

habit.jpg

Den 5:e november gick den gnistrande Habit Modegalan av stapeln, där hela Sveriges modeelit samlades för att bevittna fina utmärkelser och modevisningar från flera välkända varumärken. Garp fanns på plats som stolt sponsor av kategorin ”Årets nykomling” och är glada att kunna säga stort GRATTIS till vinnaren L’Homme Rouge som kammade hem utmärkelsen under kvällen.

Vinsten – ett Garp Affärssystem

L’Homme Rouge beskrivs som ”varumärket för den modemedvetne mannen” och har redan tagit den tänkta målgruppen med storm. I och med utmärkelsen ”Årets nykomling” blev de, utöver äran, vinnare av ett Garp affärssystem. Garp har sitt ursprung i textilmeckat Borås och flera av Sveriges fashionbolag har startats i detta affärssystem där de fått möjlighet att hantera sin tillväxt.  Vi från Garp är mycket glada att få möjlighet att bli L´Homme Rouges affärssystemsleverantör och ge dem de förutsättningar som krävs för kunna att växa ännu mer i framtiden!

Carl-Johan Ahlsell, Marketing & Sales Director på Jeeves var på plats och delade ut priset till Jonatan Härngren, Carl-Johan Holtback, John-Ruben Holtback och Axel Trädgårdh som utgör L’Homme Rouge.

Än en gång - Ett stort grattis från oss på Garp!