Habit Modegalan 2016 – Årets nykomling är nu utsedd!

20161111_222119_3.jpg

Den 11:e november gick den gnistrande Habit Modegalan av stapeln, där hela Sveriges modeelit samlades för att bevittna fina utmärkelser och modevisningar från flera välkända varumärken. Garp fanns på plats som stolt sponsor av kategorin ”Årets nykomling” och är glada att kunna säga stort GRATTIS till vinnaren Reschia som kammade hem utmärkelsen under kvällen.

Vinsten – ett Garp Affärssystem

Motiveringen för Rescia löd: ”Ett innovativt varumärke med tydlig identitet och av hög kvalitet som sakta men säkert tar plats i Sveriges mest kända butiker. Konsumenten är den globala och urbana musikern, artisten och kreatören som nu hittat en ”modern Dr Martens”.

I och med utmärkelsen ”Årets nykomling” blev de, utöver äran, vinnare av ett Garp affärssystem. Garp har sitt ursprung i textilmeckat Borås och flera av Sveriges fashionbolag har fått ett uppsving med hjälp av affärssystemet under sin tillväxt. Vi från Garp är mycket glada att få möjlighet att bli Rechia’s affärssystemsleverantör och ge dem bättre förutsättningar för tillväxt i framtiden!

Christian Rutholm, International Sales Manager på Jeeves var på plats och delade ut priset till Andrea Reschia - Founder and Creative Director, Johan Mott - Art Director & Alice Divan - Marketing på Reschia.

Än en gång - Ett stort grattis från oss på Garp!

Läs mer här:
http://reschia.com/
http://www.habitmodegalan.se/