Habit Modegalan 2016 - Finalisterna till Årets Nykomling är utsedda!

garp på textile fashion center

Som samarbetspartner till Habit Modegalan är Jeeves en av jurydeltagarna i kategorin Årets Nykomling. Vi har nu nöjet att presentera och gratulera de tre finalisterna som alla har chansen att vinna kategorin och därmed också vinner ett Garp Affärssystem! Garp har länge har varit ett naturligt val som första affärssystem för företag inom textil- och konfektionsbranschen, framför allt för företag som står under stor tillväxt.

F.A.S - Med inspiration från aktuella händelser påverkas och inspireras varumärkets kreatör att designa kläder som engagerar människor att uttrycka sina åsikter och våga stå för sina värderingar. Varumärket strävar efter att i så stor utsträckning som möjligt designa, producera, marknadsföra och sälja kollektioner med hänsyn tagen till miljön, djurens rätt och rättvis handel.

Reschia - Ett nytänkande och framåtsträvande skoföretag som tack vare unik kompetens och internationell bakgrund, gjort avtryck som ett starkt och tydligt varumärke, både lokalt och utomlands. Grundaren nyttjar sociala medier på ett föredömligt sätt och varumärket har på kort tid tagit plats i några av de bästa butikerna i Sverige och blivit en favorit hos kräsna modekonsumenter.

ROO Stockholm - Med visionen att vara ledande inom hållbarhet gör denna ambitiösa nykomling ett starkt intryck på svensk modescen. ROO Stockholm producerar enbart genom spill av naturmaterial som bomull och siden. Att varumärket gick med vinst redan första året påvisar att långlivade och väldesignade kollektioner, som tilltalar kvinnor i alla åldrar, dessutom är en hållbar affär.

Ett stort grattis till er nominerade från oss på Garp!

Affärssystemet Garp har sitt ursprung i textilhuvudstaden Borås, med lång tradition och samarbete med modeindustrin. Av våra ca 1600 kunder återfinns större delen just här. Exempel på våra nuvarande kunder är Weekday, Dr Denimn, Elvine, 8 848 och Sophie by Sophie.