Habit Modegalan 2017 – Årets vinnare!

171116modegalan588-aretsnykomling.gif

Den 16:e november gick den gnistrande Habit Modegalan av stapeln, där hela Sveriges modeelit samlades för att bevittna fina utmärkelser och modevisningar från flera välkända varumärken. Garp fanns på plats som stolt sponsor av kategorin ”Årets nykomling” och är glada att kunna säga stort GRATTIS till vinnaren Aim’n som kammade hem utmärkelsen under kvällen.

Vinsten – ett Garp Affärssystem

Vi från Garp kunde glatt konstatera att många av våra kunder fanns med bland årets nomineringar och även bland de vinnande bidragen. Förutom Aim’n som vann Årets Nykomling vill vi även passa på att gratulera Dr. Denim som vann pris för Årets Denimleverantör! Didriksons, Boob Design och Kappahl som var nominerade. Och Lindex som vann pris för Årets Omnikanal!

Motiveringen för Aim’n löd: ”Vinnaren har på ett beundransvärt och träffsäkert sätt slagit sig in i ett segment med stenhård konkurrens. Med unik design, hög funktionsgrad och stor omtanke om konsumenten har Årets Nykomling fått en imponerande start med urstark tillväxt och lönsamhet.”. I och med utmärkelsen ”Årets nykomling” blev de, utöver äran, vinnare av ett Garp affärssystem.

Garp har sitt ursprung i textilmeckat Borås och flera av Sveriges fashionbolag har fått ett uppsving med hjälp av affärssystemet under sin tillväxt. 

Än en gång - Ett stort grattis från oss på Garp!

Läs mer här:
https://www.aimn.se/
http://www.habitmodegalan.se/