Stabilitet – nyckeln för affärssystemet Garp

Garp stabilitet

För oss på Garp är kvalitét och stabilitet det absolut viktigaste. Vi prioriterar alltid kvalitét före nyutveckling och vi arbetar ständigt med att bibehålla stabiliteten. Garp håller en exceptionellt hög kvalitét i affärssystemsvärlden.

Vi har pratat med några kunder inom olika branscher för att få höra hur de ser på vikten av stabilitet och hur Garp uppfyller deras krav.

Är aldrig osäker på om programmet ska fungera

Aderans Sweden AB har specialistsalonger med peruker, turbaner och tillbehör för personer som drabbats av håravfall genom exempelvis medicinsk behandling, specialistsalonger med olika tunnhårighetslösningar för personer som drabbats av ärftligt håravfall och tunnhårighet, samt är en hårgrossist för frisörer.

Stefan Rittemar är CFO på Aderans Sweden och tycker att Garp är ett stabilt och bra affärssystem med många funktioner. Funktionerna finns där - alltid. När det gäller driftsäkerheten så funkar det bra. Aderans har ungefär 40 användare som kör Garp dagligen i allt från order, lager och fakturering till bokföring och inköp och de använder i stort sett alla moduler.

- Stabiliteten är jätteviktig, menar Stefan, vi har även butiker som ska ta betalt av kunder och det finns inget värre än att behöva vara osäker på om programmet ska fungera.

Stabilitet är att det bara rullar och går

Flexus Balasystem AB är ett svenskt tillverkande företag med lång erfarenhet av att utveckla och tillverka system för hantering av hushållssopor, återvinningsfraktioner och lantbruksmaterial.

Peter Svensson arbetar med försäljning och teknisk support på Flexus Balasystem och menar att stabilitet är väldigt högt prioriterat. De kör allt via Garp så som till exempel arbetskort, ordrar och historik. Garp ger dem information om vad som ska levereras så det är väldigt viktigt att Garp fungerar som det ska. Flexus Balasystem har fyra användare som konstant jobbar med Garp och använder dessutom fyra till fem arbetsstationer som stämplar in och ut. Med 30 anställda som stämplar, många gånger om dagen, så skulle det bli problem om det inte fungerade tillfredsställande. Det skulle innebära mycket jobb i efterhand att stämpla varje anställd och start och stopp.

- Det bästa med Garp är stabiliteten, avslutar Peter.

Det trygga med Garp är att det aldrig blir fel

Bröderna Nilsson Delikatesser AB producerar mathantverk av högsta kvalité. Produkterna finns både som färdigskivade pålägg, tunna skivor och i lösvikt i delikatessdiskar runt om i Sverige. Endast råvaror av högsta kvalité används i alla produkter och de flesta produkterna innehåller inga konserveringsmedel eller socker.

Resad Rizvic arbetar som IT-ansvarig och förklarar att för dem är Garp ”bossen” och all information ska föras över till olika system som till exempel lager- eller säljsystem. Resad litar på Garp, allting börjar i Garp. Garp kraschar inte, Garp har aldrig varit nere. Stabiliteten är jätteviktig för Bröderna Nilsson, kan de inte lita på Garp stämmer inte månadsrapporteringen eller kalkylerna.  

- Garp är pålitligt så enkelt är det, säger Resad.

Vill du veta mer om Garp och stabilitet? Kontakta oss.