Nytt partneravtal med Connect Companies

Connect Companies ny bild

Garp och Connect Companies har tecknat ett nytt samarbetsavtal som ger användare av affärssystemet Garp enkel och säker tillgång till integrationsmotorn Blue Integrator. Genom avtalet får också alla GarpCenter tillgång till en resurs och Connect Companies expertis i frågor som rör integration mellan affärssystemet Garp och användarnas egna IT-system.   

Blue Integrator används bland annat för integration som omfattar EDI, order, fakturering, lager, logistik, e-handel, PIM och Office 365. Integrationsmotorn används sedan tidigare av ett flertal Garpanvändare som genom det nya avtalet får ännu bättre möjligheter att utveckla sina integrationslösningar.

– Det nya samarbetet passar väldigt väl in i Garps nya roadmap. Vi är glada över att kunna stärka upp med nya samarbetspartner och söker ständigt efter nya partner för att förbättra och förenkla våra kunders vardag, säger Lars Hellberg, Head of Product Management Jeeves.

– Vi vet sedan tidigare att Garp är ett mycket kvalificerat affärssystem med ett stort antal nöjda kunder. Med det här partneravtalet kommer vi nu ännu närmare varandra. Det ger oss väldigt goda förutsättningar att hjälpa befintliga och nya Garpanvändare arbeta med modern och effektiv integration. Nu ser vi fram emot att bli en säker resurs och ett komplement till de GarpCenter som arbetar för att förenkla och effektivisera kundernas informationsflöden, säger Stefan Jörkander, vd för Connect Companies, företaget som äger och säljer Blue Integrator.

– Vi på Garp är otroligt glada över vårt nya samarbete med Connect Companies där vi nu tillsammans kan erbjuda utökade integrationsmöjligheter med hjälp av Blue Integrator. Med Garps nya API kommer detta bli som ett smörgåsbord för våra kunder, säger Anneli Andersson, produktchef Garp.

Om Connect Companies

Connect Companies startades år 2013 och är i dag ett väl sammansatt team specialiserade på verksamhetsutveckling, systemintegration, arkitektur, WMS och e-handel. I allt vi gör är målet att hjälpa våra kunder och partner förenkla och förbättra sin affär, främja förändringsarbete och skapa förutsättningar för tillväxt. Till vår hjälp har vi en riktigt smart integrationsmotor, Blue Integrator. Blue Integrator är extremt enkel att installera och använda samtidigt som den är flexibel och möjliggör ett stort antal integrationer. I stället för att registrera och hämta information från många olika delsystem kan Blue Integrator hantera all information från ett och samma ställe. Till skillnad från lösningar med en stor mängd direktintegrationer gör integrationsmotorn att information bara behöver registreras en gång. Det sparar tid och resurser samtidigt som risken för fel minskar

Läs mer om connect companies här