Tack för det här året

Bilden visar tomtebloss som brinner

Det har blivit dags att avrunda 2023 och börja blicka framåt mot 2024. Det har varit ett händelserikt år hos oss på Garp och vi vill rikta ett varmt tack till alla våra kunder för alla givande möten vi har haft med er under året. 

Det har varit en härlig blandning av webinar, kundträffar, utbildningar, Studio Garp och kundmöten. Många skratt och roligt har vi haft. Om man summerar året så har vi anordnat 32 event där 666 av er har deltagit, tack för det! 

Vi har även lanserat en helt ny hemsida med vår nya logga och tagit ett steg närmare vår koncernmoder Forterro där Garp och ett dussintal andra affärssystem i Europa ingår. 

Det har även hänt mycket inom vår produkt: 

  • Vi har släppt två nya versioner av Garp
  • En webbaserad plattform och en prototyp för inventering via webben
  • Integrationen mot produktionsplaneringsverktyget EQ Plan är färdigställd
  • Rest-API:et har kompletterats med funktioner för tillverkning och lager
  • Inläsning returfiler både till kund- och leverantörsreskontran

Nu planerar vi för fullt inför allt spännande som kommer hända under nästa år, bland annat releasen av nästa huvudversion till våren och nya webbaserade funktioner för Garp.

Årets julgåva går till BRIS och det viktiga arbete de gör för barns rättigheter. Under jul och nyår när skolor och fritidsaktiviteter tar paus ökar samtalen till BRIS markant. Vi hoppas vår gåva kan göra skillnad. Titta gärna på filmen nedan. 

En God jul och ett Gott nytt år önskar vi på Garp