Garp återigen med i juryn för "Årets Nykomling"!

habit_fashion.jpg

Jeeves Information Systems och Garp är stolt sponsor av ”Årets Nykomling” och Habit Modegalan 2016! Årets nykomling är en naturlig kategori för oss på Garp att stödja, då vi har starkt fäste i textilstaden Borås och flera kända fashionföretag har valt att starta sin resa med just oss. 2015 utsåg vi tillsammans med övriga Juryn varumärket L´Homme Rouge till vinnare i kategorin. Nu söker vi nya drivna entreprenörer i modeindustrin, hjälp oss att nominera nedan!

Vi kan tillväxt

Från kreativ idé och drömmar till framgångsrik affärsverksamhet - som nykomling står du inför många utmaningar och hinder på vägen till framgång. Det kan vara allt från finansiell uthållighet till behov av administrativt stöd. På Garp anser vi att detta inte ska vara ett hinder. Med vårt affärssystem får ni en kostnadseffektiv och snabb start och djup funktionalitet som stöttar er genom er resa. Kanske är det just därför många av Sveriges fashionbolag har startat i Garp affärssystem och där fått möjligheten att hantera sin tillväxt.

Vinnaren erbjuds ett Garp affärssystem

Vinnaren av ”Årets Nykomling” erbjuds ett Garp affärssystem, som inkluderar 3 användare, E-handel, support, utbildning och implementation. Garp ERP kommer att installeras av vår partner GC Solutions som har lång verksamhetserfarenhet från modeindustrin.  

Hjälp oss att hitta Årets Nykomling! Läs mer och nominera här.