Haglöfs – 20 år med Garp i ryggsäcken

Haglöfs – 20 år med Garp i ryggsäcken

Vi firar 20 års gemensamt samarbete mellan Haglöfs och Garp. Vi på Garp är så stolta över förtroendet att få leverera affärssystem till Haglöfs. Vi hoppas vi får göra det i minst 20 år till och gör vad vi kan för att stötta våra kunder.

Haglöfs, som ägs av Asics, har flera dotterbolag i Europa och finns förutom i Europa även i Asien, med 12 egna butiker i Norden. Man använder Garp i den dagliga verksamheten för att hantera order, lager och fakturering och har många integrationer bland annat till sin webbshop.

Per-Ola Axelsson, IT manager på Haglöfs uppskattar att Garp är ett standardsystem och att det är så lätt att uppgradera - ett väldigt komplett system och ändå okomplicerat. Garp är ett viktigt system för Haglöfs verksamhet.

Per-Ola är också positiv till satsningen på Garp och har mycket gott att säga om sina upplevelser av Garp-teamet. Och vad kan man säga? Varumärket har utvecklats lika starkt som programvaran.

Garp är ett komplett affärssystem med funktionalitet som stöttar, en komplett produkt där allt du kan tänka dig ingår i standard, från order, inköp och avancerad lagerhantering till fakturering, redovisning och tillverkning. Bakom affärssystemet Garp står företaget Jeeves Information Systems AB som är en ledande leverantör av mjukvaror och tjänster för affärssystem.

Läs mer om Haglöfs

Läs mer om Garp