Garp och Yabie Enterprise (f.d. Cash IT) ingår partnerskap

Garp

Garp och Yabie Enterprise ingår partneravtal

För att säkerställa en bra kassalösning som våra kunder kan växa med, planeras en integration mellan Garp och Yabie Enterprise kassasystem.

Kassasystemet är utvecklat med användarvänlighet och enkelhet i fokus. Samtidigt är det fullt av smarta funktioner och kan anpassas helt efter just din verksamhet. Garp affärssystem är ett svenskutvecklat funktionsrikt affärssystem för små och medelstora bolag inom tillverkning, fashion och distribution.

- Efter noggrann utvärdering av flera aktörer har vi landat i att Yabie Enterprise är det system som bäst kompletterar Garp. Det här är en av många satsningar i det fortsatta utvecklingsarbetet för Garp och det känns jättebra. Jag känner mig trygg i vetskapen att våra kunder kommer att få denna möjlighet, säger Anneli Andersson, Produktchef Garp

- Vi på Yabie Enterprise är givetvis glada, och hedrade, över att Garp utsett vår Pos som sin utvalda kassalösning till Garpkunderna. Det här är en bekräftelse på att vårt mångåriga arbete med att utveckla en smidig och stabil kassalösning varit lyckad. Vi ser fram emot att få hjälpa Garps retailkunder att möta framtidens krav på kassalösningar i sina butiker och låta Garp själva koncentrera sig på sin kärnverksamhet, det vill säga fortsätta utveckla ett riktigt starkt ERP system, fortsätter Steve Johnson, Affärsutvecklingschef Yabie Enterprise. 

Vill du läsa mer om Yabie Enterprise, klicka här!